LYNGBY TENNIS KLUB
ONLINE BOOKING
Velkommen til vores bookingsystem
Halbooking.dk 

Velkommen til Lyngby Tennisklub - for yderligere information se overskrifter i venstre side


VIGTIGT NYT: Squash benytter sig ikke længere af denne side. Du kan derfor ikke længere booke baner her på siden men skal i stedet for bruge vores hjemmeside www.citysquashlyngby.dk. Læs mere nedenfor:

Fortsættelse af dit engagement i City Squash Lyngby

Da vi I City Squash Lyngby som varslet tidligere nu skifter over til det nye bookingsystem fra Sportyfriends skal du gøre noget aktivt for at beholde de klip eller medlemskab du har nu.

For dig med klippekort

Dine klip bliver lavet om til et beløb, som du har mulighed for at købe baner for i stedet. Vi kalder dette point og de point du modtager giver dig 25 % rabat på normalpriser for booking af baner.

Eksempel: Havde du 10 klip tilbage vil du modtage 900 point, da det svarer til at kunne købe 10 tider af 120 kr. med 25% rabat.

Du skal klikke på nedenstående knap der hedder "Accepter" og derefter oprette en profil på Sportyfriends, som du bliver linket over til. Når dette er gjort står dine point allerede på din nye konto og du kan booke baner med dem ved at klikke på knappen "brug point" under banebooking.

Til dig med medlemskab

Du skal klikke på nedenstående knap der hedder "Accepter" og derefter oprette en profil på Sportyfriends, som du bliver linket over til. Når dette er gjort kører dit medlemskab videre og du kan gratis booke baner med andre medlemmer i det nye system. Du kan også booke bane alene eller med en gæst til en reduceret pris. Du kan forny dit medlemskab ved betaling med kreditkort fremadrettet eller skifte til et andet medlemskab ved at klikke på knappen "Medlemskab"

Husk at lægge et billede på din profil når du opretter dig. Håber I vil tage godt i mod det nye system, som dog helt sikkert vil byde på fejl og andre opstartsproblemer, men disse vil hurtigt blive rettet. Feedback er meget velkommen, da det er et nyt system, der hele tiden bliver arbejdet hårdt på at optimere.

De bedste hilsner fra City Squash LyngbyOnline HjælpLuk
ENTRY NOT FOUND
Udviklet af  Globus Data ApS    |   Cookie politik Lyngby Tennisklub | Lundtoftevej 53 B | 4520 0000